Ρουβίκωνας: Ντου στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που έκανε την έξωση στην Ιωάννα Κολοβού
Εξώσεις σε τραπεζίτες και δικαστικούς αναφέρει ο Ρουβίκωνας
Παρέμβαση στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που είναι υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο, της έξωσης της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της στα Ιλίσια, πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανάρτησε η οργάνωση, μέλη της έσπασαν την πόρτα του γραφείου του επιμελητή και μπήκαν στον χώρο, όπου προκάλεσαν φθορές.
«Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα «καθήκοντά» του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης.
Η στέγαση είναι αγαθό όλων
Παράλληλα, στρέφονται και κατά κομμάτων, αναφέροντας: «Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ας κόψουν τους πολιτικαντισμούς με τις τάχα κοινωνικές ευαισθησίες τους, γιατί δεν χάσαμε ξαφνικά τη μνήμη μας.
Τα δύο αυτά κόμματα, μαζί με τη ΝΔ προφανώς που σήμερα τα σαρώνει όλα, είναι άμεσα υπεύθυνα για την επίθεση στην κοινωνική βάση, για την επίθεση στο αγαθό της στέγασης και τις εξώσεις, ως άξιοι υπηρέτες των μνημονίων, ως στρατιωτάκια της ΕΕ και των τραπεζιτών».
Τέλος, ο Ρουβίκωνας τονίζει: «Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας. Η στέγαση είναι αγαθό όλων. Εξώσεις σε τραπεζίτες και δικαστικούς».
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)



















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442