«Κιβωτός του Κόσμου»: «Να λέτε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο» – Το μήνυμα στους παιδαγωγούς των δομών
Εντολή να εκθειάζουν το έργο, αλλά και τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, φέρεται πως έλαβαν σήμερα μέσω μηνύματος οι παιδαγωγοί των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου».
Οι παιδαγωγοί των δομών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, φέρονται να έλαβαν μήνυμα με το οποίο τους ζητείται να νουθετούν τα παιδιά προκειμένου να μιλάνε θετικά για το έργο στην «Κιβωτό του Kόσμου». Παραμένει, ωστόσο, άγνωστος ο αποστολέας του συγκεκριμένου μηνύματος.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, παιδαγωγός της δομής της Καλαμάτας κατήγγειλε στις 4 Νοεμβρίου αντιπαιδαγωγικές συμπεριφορές στην κεντρική δομή, με την ίδια τη δομή να απαντά την επόμενη μέρα με απόλυσή της.
Διαβάστε επίσης: Φωτογραφία ντοκουμέντο: Αυτό είναι το κλουβί τιμωρίας που κατήγγειλαν γονείς στην Κιβωτό του Βόλου
Καταγγελίες για Κιβωτό του Κόσμου: «Μάτωναν τα χέρια τους»
Παιδαγωγοί της δομής στην Καλαμάτα καταγγέλλουν απάνθρωπες συμπεριφορές προς τα παιδιά, τα οποία εργάζονταν πολλές φορές στα χωράφια της δομής κάτω από τον καυτό ήλιο, μέχρι που πολλές φορές «μάτωναν τα χέρια τους από την τσάπα».
Κάνουν επίσης λόγο για ένα «σύστημα μόνιμων απολύσεων» που διατηρούσε η «Κιβωτός του Κόσμου», όποτε οι παιδαγωγοί εξέφραζαν την αντίθεσή τους για ορισμένες συμπεριφορές ή και την περιέργειά τους για το έργο της δομής.
Τα περίεργα περιστατικά στην Κιβωτό του Κόσμου
Από την καταγγελία του 19χρονου προκύπτουν επίσης ορισμένα περίεργα περιστατικά. Ανάμεσα σε αυτά και νυχτερινά μπάνια του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα παιδιά της δομής στην Καλαμάτα.
Σε ένα από αυτά τα μπάνια είχε πάει και ο ίδιος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο 19χρονος, επισημαίνοντας πως ο πατέρας Αντώνιος τότε τον είχε αγγίξει σε σημείο που δεν θα έπρεπε.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» σε Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442