Επίσης, δύο άτομα φαίνεται πως είχαν πληρώσει για να παρακολουθήσουν live υλικό του ανήλικου κοριτσιού μέσω ειδικής εφαρμογής livestreaming και είχαν πληρώσει μέσω paysafe.
Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη, στην τελευταία κατάθεσή της, είχε αναγνωρίσει 13 άτομα, με κάποια εκ των οποίων δήλωσε ότι είχε βρεθεί από κοντά και άλλα με τα οποία έχει ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο, πάντοτε με την καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.
Αφού ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των ατόμων από την 12χρονη, σε συνδυασμό με την άρση απορρήτου, η 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ξεκίνησε να καλεί σε απολογία τα άτομα που φέρονται, σε πρώτη φάση, να έχουν ανταλλάξει πορνογραφικό υλικό μέσω πληρωμής. Αρχικά θα γίνει η κλήση τους σε απολογία και ανάλογα με την κρίση των Αρχών θα μετατραπεί ή όχι σε σύλληψη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.