Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω του. Ο Ζεράρ Πικέ έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» μετά την ξαφνική του απόφαση να βάλει πρόωρο τέλος στη μυθική του καριέρα. Το κοινό τον αποθέωνε σε κάθε επαφή του με την μπάλα, ο ίδιος βούρκωσε στην αλλαγή του και οι συμπαίκτες του του έκαναν… δώρο τη νίκη με το 2-0 επί της Αλμερίας που έστειλε τους Καταλανούς στην κορυφή της La Liga με +2 από τη Ρεάλ.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Μπάρτσα ήταν το απόλυτο αφεντικό στο ματς και η μοναδική ομάδα που απειλούσε. Ο Λεβαντόφσκι στο 7′ δεν κατάφερε να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι, με τον Πολωνό και τους Πέδρι, Ντεμπελέ και Φεράν να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ το οποίο ήρθε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 48′ κι έπειτα από τρομερή μπαλιά του Μπούσκετς από την άμυνα, ο Ντεμπελέ κατέβασε, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η Μπάρτσα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και μετά το γκολ και στο 63′ έφτασε και στο 2-0 με τον Ντε Γιονγκ να σκοράρει από κοντά μετά από ασταθή απόκρουση του Μαρτίνεθ. Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν ευκαιρίες στη συνέχεια και για περισσότερα γκολ ενώ στο 84′ ο Τσάβι αντικατέστησε τον Πικέ ο οποίος βουρκωμένος βγήκε για τελευταία φορά από τον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπαίκτες, αντιπάλους και οπαδούς.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το φραστικό επεισόδιο που είχε στο Ντουμπάι και αποκάλυψε ότι του ζήτησε συγνώμη ο οπαδός που τον έβριζε – Τι είπε για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.
Εδώ και χρόνια ο ΠΑΟΚ σέβεται το ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός. Αυτή η κομβική λεπτομέρεια ήταν η διαφορά των ομάδων στο χορτάρι, μαζί με τις αποφάσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.