Γιάννης Σμαραγδής: «Δεν ξέρω τον Γιώργο Καπουτζίδη»
Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε για την νέα του ταινία
Ο Γιάννης Σμαραγδής αναφέρθηκε στη νέα του ταινία και αποκάλυψε ποιους έλληνες δημιουργούς ξεχωρίζει.
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στο «Γεια σου» και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο κινηματογράφος έχει μια διαφορά από την τηλεόραση κι από την καλή τηλεόραση. Υπάρχει καλή τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνει ο Παπακαλιάτης. Ο Λάνθιμος ήταν μαθητής μου. Είναι εντελώς στην άλλη όχθη τα πράγματα που κάνει, αλλά τα κάνει καλά» είπε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής.
Σε ερώτηση για το αν έχει δει τηλεοπτικές δουλειές που έχει κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε: «Δεν τον ξέρω» ενώ στη συνέχεια δήλωσε και πως δεν έχει δει την ταινία της Μιμής Ντενίση, Σμύρνη μου αγαπημένη: «Όταν κάνω ταινίες, δεν βλέπω κάτι».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…
- Χαράλαμπος Αθανασίου – Τάσος Χατζηβασιλείου: Nέα δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442