Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα πάθη και έχω κάνει πολλά λάθη»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα πάθη και έχω κάνει πολλά λάθη»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. 

Ο ταλαντούχος και αγαπητός ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την καριέρα του, την οικογένειά του και απάντησε για τη σχέση του με τα social media.

«Η μητέρα μου με έμαθε πως τα ωραία πράγματα στη ζωή έχουν αξία όταν τα κατακτάμε και ενέχουν μία προσπάθεια…είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, να μπορούμε να προσπαθούμε για αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του «Έτερος Εγώ» με αφορμή το τατουάζ του που αναγράφει «there is no easy way».

Εξήγησε πως οι εύκολοι δρόμοι οδηγούν σε εύκολη κατάληξη, χωρίς ουσία.

«Ήμουν πολύ τυχερός γιατί στο οικογενειακό μου περιβάλλον, οι γυναίκες μου που είναι ακόμα στη ζωή και τα κορίτσια μου που είναι “εκεί πάνω” είναι και ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες και γεμάτες αγάπη…με μάθανε πολύ σημαντικές αξίες και τις ευχαριστώ για αυτό», σημείωσε μιλώντας για τις δύο μαμάδες του και τη γιαγιά του.

Δήλωσε άνθρωπος που αγαπά τα πάθη και έχει κάνει πολλά λάθη, τα οποία τα αντιλαμβάνεται και προσπαθεί όσο μεγαλώνει να τα διορθώνει.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» στο θέατρο Βεάκη. Ο ηθοποιός περιέγραψε τον ήρωά του ως «τραγικό» αλλά παράλληλα και «υπέροχο».

«Η παράσταση δυστυχώς ή ευτυχώς μπορεί να είναι λίγο επίκαιρη. Μιλάει για έναν άνθρωπο που μεγαλώνει την ανιψιά του και κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι και συνειδητοποιούμε πως ο ήρωας δεν το θέλει αυτό. Ενδόμυχα υπάρχει η σκέψη πως μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί της, δεν το ομολογεί ποτέ», εξήγησε σχετικά με την πλοκή του έργου.

«Είναι όπως όταν είμαστε τόσο ευτυχισμένοι κάποιες στιγμές στη ζωή μας που δεν θέλεις ο χρόνος να περάσει ποτέ…είναι σα να θέλεις να κρατήσεις το νερό στην παλάμη σου», συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος για τις εντυπώσεις που αφήνει το έργο στον θεατή ανέφερε πως βαθιά μέσα τους νιώθουν «σφιγμένοι» και ανάλογα τα προσωπικά βιώματα του καθενός, «ανοίγονται» και αντίστοιχες συζητήσεις.

«Η παράσταση αφορά τους πάντες…από τον πιο απλό άνθρωπο έως τον πιο ιδιαίτερο» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τις δουλειές που επιλέγει, σημείωσε πως σημαντικό για εκείνον είναι να «τον πείθει η ιστορία» και να χαίρεται τη συνεργασία με τους συναδέρφους του.

«Η σχέση μου με τα social media είναι “τόσο, όσο”….δεν θα μπω σε διαδικασία να φλερτάρω, γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι από πίσω», υπογράμμισε επίσης.

Σχετικά με την κριτική που ενδεχομένως να δεχτεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήγησε πως εάν πίσω από αυτήν βρίσκεται μία ορθή σκέψη θα τη διαβάσει, εάν κρύβει κακία δεν θα μπει σε διαδικασία να σχολιάσει.

«Είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι τα νέα παιδιά μπορούν να βρεθούν σεξουαλικά με χίλιους δύο τρόπους αλλά συναισθηματικά είναι πολύ δύσκολο» κατέληξε ο ηθοποιός αναφορικά με τα social media.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024