Το NBA άνοιξε ξανά τις πύλες του και μαζί με αυτό επέστρεψαν και οι αγαπημένοι αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη. Χθες έκανε την πρεμιέρα του και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί της Φιλαδέλφειας.
Ο Greek Freak οδήγησε τα Ελάφια στη νίκη με 90-88, έχοντας 21 π., 13 ριμπ., 8 ασ. και 3 μπλοκ, ενώ πρόσφερε και θέαμα, καθώς τρεις δικές του φάσεις από την αναμέτρηση βρέθηκαν στο Top 10 του NBA.
Μια τάπα στον Τζοέλ Εμπίντ, μία ακόμη στον Τομπάιας Χάρις, αλλά και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα αποτελούν την παρουσία του Αντετοκούνμπο στο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται η alley-oop συνεργασία των Ράσελ Γουέστμπρουκ και Άντονι Ντέιβις.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος
Ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 και άφησε (1/12/19) με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Είναι 20ός (τελευταίος!) στους ορισμούς της La Liga, τελευταίο του ματς στις 13/2