O Παναθηναϊκός «απέδρασε» από το Βελιγράδι σε ματς θρίλερ αφού νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 77-75 και έκανε σεφτέ στη φετινή Euroleague.
Το ματς ξεκίνησε καλύτερα για τους γηπεδούχους με τον Μπέντιλ να σκοράρει συνεχόμενους πόντους και να παίρνουν αρχικά διαφορά με +5 (11-6).
Το τριφύλλι έμεινε κοντά όμως οι ψηλοί του Ερυθρού έκαναν πάρτι κάτω από τις δύο ρακέτες και η περίοδος έκλεισε υπέρ των Σέρβων 22-16.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο Παναθηναϊκός ξύπνησε και με ένα σερί 6-0 ισοφάρισε σε 24-24 εν΄προσπέρασε κιόλας σε 26-27 με τρίποντο του Μποχωρίδη. Εκεί όμως έγιναν αρκετά λάθη από πλευράς παικτών Ράντονιτς και ο Αστέρας έκανε το σκορ 34-29 όμως ο Γκριγκόνις έδσε το σύρμα για επιστροφή και το ημίχρονο έκλεισε υπέρ των Πράσινων με 38-42.
Η έδρα όμως πήρε μπρος και οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ξύπνησαν για τα καλά και ο Μπέντι γύρισε το ματς σε 51-50. Από εκείνο το σημείο το ματς πήγαινε πόντο πόντο και στο τέλος του δεκαλέπτου το σκορ ήταν υπέρ της Ελληνικής ομάδας με 57-56.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν θρίλερ με τους Σέρβους να προηγούνται στα μισά της με +5 (68-63) όμως ο Γκριγκόνις και Γκουντάιτις το έφεραν στο καλάθι με 73-71 και εκεί ο Πονίτκα με κάρφωμα στον αιφνιδιασμό έκανε την ανατροπή στα τελευταία 22″. Μετά οι δύο ομάδες πήγαν στη Ρώσικη ρουλέτα των βολών με τον Μπέντιλ να χάνει την κρίσιμη βολή και να δίνει τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 77-75.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Οι «κανονιέρηδες» δίνουν 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Αργεντίνο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).