O Έλον Μασκ λανσάρει άρωμα – «Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου»
Το νέο προϊόν με την ονομασία «Καμμένα Μαλλιά» πούλησε 10.000 μπουκάλια σε λίγες ώρες.
Νέα επιχειρηματική ευκαιρία φαίνεται ότι οσμίστηκε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο οποίος λάνσαρε άρωμα με την ονομασία «Καμμένα Μαλιά».
Το άρωμα «Burnt Hair», το οποίο διατίθεται μέσω της Boring Company, της εταιρείας του Έλον Μασκ που ειδικεύεται στη διάνοιξη τούνελ, πούλησε μέσα σε λίγες ώρες 10.000 μπουκάλια συνολικής αξίας ενός εκατ. δολαρίων, αναφέρει το Reuters.
«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η επέκταση στα αρώματα ήταν αναπόφευκτη» τιτίβισε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος στο Twitter, όπου δηλώνει πλέον ως επάγγελμα «πωλητής αρωμάτων».
Musk σημαίνει στα αγγλικά μόσχος, μια ομάδα ουσιών, συχνά ζωικής προέλευσης, που χρησιμοποιoύνται ως βάση σε πολλά αρώματα.
The finest fragrance on Earth!https://t.co/ohjWxNX5ZC pic.twitter.com/0J1lmREOBS
— Elon Musk (@elonmusk) October 11, 2022
«Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου» είναι η περιγραφή που δίνει η Boring Company για το νέο προϊόν, το οποίο τιμάται 100 δολάρια και θα αρχίσει να παραδίδεται το πρώτο τρίμηνο του 2023.
Το άρωμα δεν είναι το μόνο ασυνήθιστο προϊόν στο ενεργητικό του Μασκ: H Tesla παρουσίασε το 2020 τη δική της μάρκα τεκίλας και ένα «κοντό σορτσάκι», ενώ η Boeing Company πούλησε το 2018 φλογοβόλα των 500 δολαρίων που της απέφεραν έσοδα 10 εκατομμυρίων. Έχει επίσης πουλήσει 50.000 καπέλα.
Ο Μασκ βρήκε το χρόνο να λανσάρει το νέο άρωμα λίγο αφότου επανέφερε την πρότασή του να αγοράσει την Twitter Inc. για 44 δισ. δολάρια.
- Συλλυπητήρια ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο του Θανάση Σκουρτόπουλου – «Το αποτύπωμα που αφήνει θα μείνει ανεξίτηλο»
- Κακοκαιρία – Εικόνες καταστροφής στη Λακωνία – Μεγάλες ζημιές από χείμαρρους στα χωριά του Ταΰγετου
- Φημολογία για συνεργασία του Φραντσέσκο Τότι με τη Ρόμα
- Βρετανία: Η θέση του Στάρμερ υπό απειλή λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
- Σαρώνει τη δυτική Ελλάδα η κακοκαιρία – Βροχές και τις επόμενες ώρες στην Αττική
- Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου Πύργου λόγω καιρικών φαινομένων-Κλείνουν τα σχολεία
- «Όχι» Φάμελλου στις προτάσεις Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – «Θα γίνει από προοδευτική κυβέρνηση»
- Νεκρός άντρας στη Λάρισα – Έπεσε από τον τέταρτο όροφο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/nick-martin-tIatBQ74-VE-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442