Σεπόλια: Πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων κατά Καρατζιώτη – «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»
Ξεκάθαρη τοποθέτηση
Απάντηση στις καταγγελίες της αυτοαποκαλούμενης προέδρου των εκδιδόμενων γυναικών, Ντίνα Καρατζιώτη έδωσε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».
Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Καρατζιώτη παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στα δικαστήρια Ευελπίδων για να καταθέσει βίντεο στα οποία -όπως αναφέρει- φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη μέσα σε οίκους ανοχής, ενώ σύμφωνα με την ίδια δεν ήταν το πρώτο ανήλικο κορίτσι που έφερνε ο μαστροπός.
Το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος διαχωρίζει κάθετα τη θέση του, τονίζοντας μέσω της προέδρου του, Έλλης Κανελλοπούλου, τα εξής:
«Aν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα», αναφέρει η κα Κανελλοπούλου στην ιστοσελίδα thesstoday.gr
«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επεσήμανε η κ. Κανελλοπούλου.
Σημειώνεται ότι η Ντίνα Καρατζιώτη σε ερώτηση για το πώς άφηνε να εκτυλίσσονται αυτές οι αποτρόπαιες καταστάσεις στην επιχείρηση που διατηρεί, απάντησε ότι συνέβαινε όταν εκείνη που απουσίαζε.
- LIVE: Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας
- LIVE: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)

























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442