Η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Κάποιες φορές, εμείς οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο το οποίο λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση ψυχολογική, κούραση, αϋπνία…»!
Και πρόσθεσε: «Γιατί βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου, στα 50 μου, οπότε δεν έχω καλό ύπνο. Συνδυαστικά λειτούργησαν όλα αυτά, συν τη ζέστη που είχε στην ολομέλεια μέσα, ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα. Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα».
«Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, οπότε όταν προσπαθείς να είσαι τέλεια σε όλους τους ρόλους σου και να αφήσεις και λίγο χρόνο για εσένα, όλα πολλές φορές δεν χωράνε» είπε.
Και κατέληξε λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, ήταν συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα. Είμαι μια χαρά και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.