Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μετά από περίπου ένα μήνα, τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο της Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» ανάσαναν βαθμολογικά, επικρατώντας της Γουλβς (2-0) στο London Stadium.
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες λύγισε τους «Λύκους» των Σα και Ποντένσε, ανεβαίνοντας στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Από την άλλη, η κατρακύλα συνεχίζεται για τους φιλοξενούμενους που παραμένουν στην 18η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη.
Στο 16’ ο Σα έχασε την μπάλα μετά από σουτ του Μπόουεν, αλλά ο Σκαμάκα εξ επαφής αστόχησε με προβολή και στο 29’ ο Ιταλός με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.
Τα «σφυριά» μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 54’ μετά από σουτ του Κέρερ που κόντραρε, η μπάλα στρώθηκε δεξιά στον Μπόουεν, που με συρτό σουτ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 76’ ο Κάμπελ έκανε τρομερή ενέργεια και σουτ που πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 90+3′ το σουτ του Μπόουεν κόντραρε στα σώματα.
Μπροστά σε 2.500 και πλέον οπαδούς τους που κατέκλυσαν το κλειστό της Γλυφάδας οι «πράσινες» ηττήθηκαν για δεύτερη φορά από τις Ιταλίδες με 0-3 σετ (20-25, 25-27, 16-25) με την ομάδα του Αντρέα Πιστόλα να κατακτά το τρόπαιο.
Από τα γήπεδα στα τηλεοπτικά στούντιο του Μουντιάλ: Ο θρυλικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει αναλυτής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης
Κίνηση ανθρωπιάς από την Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με μία ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.