Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ – Ρόμα 1-2: «Πάρτι» του Μουρίνιο στο Μιλάνο

Ίντερ – Ρόμα 1-2: «Πάρτι» του Μουρίνιο στο Μιλάνο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και πίκρανε την Ίντερ, με τη Ρόμα να φεύγει νικήτρια με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή.

Άλωσε το Μιλάνο η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο! Η Ίντερ προηγήθηκε, αλλά ο Πορτογάλος πίκρανε την πρώην ομάδα του και έφυγε με σούπερ διπλό (1-2) από το «Τζουζέπε Μεάτσα», μένοντας στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Στο 12′ ο Τζέκο σκόραρε, αλλά μετά από εξέταση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Τσαλχάνογλου άγγιξε το γκολ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών και στο 30′ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Μπαρέλα έδωσε στον Ντιμάρκο κι εκείνος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Η ακίνδυνη, μέχρι εκείνο το σημείο, Ρόμα ξύπνησε και αφού απείλησε στο 38′ με τον Ντιμπάλα, έφτασε στο 1-1 στο επόμενο λεπτό με τρομερό σουτ στην κίνηση από τον Αργεντινό.

Διαβάστε επίσης: Με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο!

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Ίντερ ήταν πιο απειλητική, αλλά η Ρόμα βρήκε το γκολ που της έδωσε τη νίκη. Στο 63′ ο Τσαλχάνογλου βρήκε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και στο 75′ ο Σμόλινγκ έκανε το 1-2 με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι. Μάλιστα στο 89′ ο Έιμπραχαμ αστόχησε σε τετ α τετ για να πετύχει και τρίτο γκολ, με τη Ρόμα να πανηγυρίζει τελικά τη μεγάλη νίκη.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντάμφρις (81’ Μπελανόβα), Μπαζτόνι (81’ Γκόζενς), Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι Μπαρέλα, Ασλάνι (77’ Μχιταριάν), Τσαλχάνογλου (77’ Κορέα), Ντιμάρκο (88’ Καρμπόνι), Λαουτάρο Μαρτίνες, Τζέκο

Ρόμα: Πατρίσιο, Σμόλινγκ Ιμπάνιεθ, Τσελίκ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι (81’ Μαντί Καμαρά), Ντιμπάλα (58’ Έιμπραχαμ), Τζανιόλο (86’ Μπελότι).

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024