Έτσι η πράσινη ΚΑΕ δημοσίευσε μια φωτογραφία του τραγουδιστή που φορά σακάκι με το σήμα του συλλόγου.
Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Σταμάτη Κόκοτα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Σταμάτη Κόκοτα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. pic.twitter.com/EOZvAX8x5x
Η ΕΠΟ θέλει να οργανώσει τους ρέφερι σε ένωση εν ενεργεία διαιτητών, όμως πρέπει να αλλάξει ο νόμος και για αυτό ζήτησε τη μεσολάβηση της UEFA στο υπουργείο αθλητισμού
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.