Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ένα άτομο έχει τραυματιστεί σοβαρά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ενώ ελαφρύτερα έχουν τραυματιστεί άλλα τρία άτομα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια νταλίκα «δίπλωσε» στην Πατρών- Πύργου στο ύψος των Τσουκαλεϊκων και αυτοκίνητο που ακολουθούσε έπεσε πάνω στο ογκώδες όχημα.
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πύργο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας