Μπορεί το GNTMνα έκανε πρεμιέρα μόλις την περασμένη Δευτέρα ωστόσο έχει ήδη κάνει αίσθηση.
Το ριάλιτι μόδας προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια για τις επιλογές των κριτώναλλά τα γυρίσματα προχωρούν κανονικά.
Αν και ακόμα το κοινό βλέπει τις οντισιόν του ριάλιτι η κριτική επιτροπή έχει ήδη καταλήξει στην χρυσή δεκάδα.
Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου, αυτή τη στιγμή στη βίλα του GNTM βρίσκονται 10 κοπέλες και αύριο θα έχουμε νέα αποχώρηση. Εκκρεμούν φυσικά οι καθιερωμένες επιστροφές.
Όσον αφορά τώρα τις παίκτριες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM; Οι 9 από τις 10 έγιναν γνωστές.
Αυτές είναι η Αλεξία Τράικο, η μάνα και κόρη, Μικαέλα Νόβακ και Μάρα Μάρλη, η Μαρίτα από την Κύπρο, η Βικτώρια, η Νικόλ, η Ζωή, η Εβελίνα και η Έλενα Λυσάνδρου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας