Παθιασμένα φιλιά Μαρίνας Πατούλη & Βλάσση Χολέβα στη Μύκονο
Μια νέα αρχή στη ζωή της φαίνεται να ξεκίνησε η Μαρίνα Πατούλη με έναν νέο έρωτα να την έχει συνεπάρει.
Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται να άφησε πίσω τις δύσκολες και στενάχωρες στιγμές που της άφησε ο χωρισμός της με τον Γιώργο Πατούλη και να ζει ένα μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Βλάση Χολέβα.
Οι δυο τους αυτόν τον καιρό βρίσκονται στη Μύκονο και περνούν μοναδικές προσωπικές στιγμές συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά.
Διαβάστε επίσης; Τα λαμπερά βαφτίσια των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο
Έρωτας και δουλειά
Ο Βλάσης Χολέβας γνωρίστηκε με τη Μαρίνα Πατούλη περίπου έναν χρόνο πριν, όταν τον κάλεσαν από το γραφείο της για να της κάνει τα φορέματα για το “Just the 2 of us” που διαγωνιζόταν. Εκείνη θαύμαζε τη δουλειά του και αφού τον συνάντησε, του ζήτησε στη συνέχεια να κάνει φορέματα με την δική της υπογραφή.
Το ένα έφερε το άλλο και σήμερα έχουν κάνει μια νέα αρχή στη ζωή τους μαζί, προχωρώντας σε πρώτη φάση επαγγελματικά και έχοντας ανοίξει ένα υπέροχο μαγαζί στα Ματογιάννια, που η ίδια η Μαρίνα επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου τη διακόσμησή του, το ονόμασαν «Princess Marina 11 2 11», με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να είναι σημαδιακές, αφού στις 11 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας τη γιορτή του.
Η προσωπική τους σχέση πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και όπως λένε όσοι τους ξέρουν καλά –τουλάχιστον στην περίπτωση της Μαρίνας περίμενε μια τέτοια ευχάριστη ανατροπή στα προσωπικά της.
πηγή: youweekly.gr
- Γυναίκα ανακάλυψε 35 αυθεντικά χαρακτικά του Ρέμπραντ σε παλιό οικογενειακό συρτάρι
- Αλήθεια: Γιατί δεν την λέμε πάντα, ιδιαίτερα στους δικούς μας ανθρώπους;
- Φόβους για πανδημία από γρίπη των ζώων εκφράζει ο ΠΟΥ
- Γιατί δεν ήρθε ακόμη το τέλος της κυριαρχίας του δολαρίου
- Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί – «Ακροβατισμοί» Μερτς μεταξύ ΗΠΑ, Κίνας και πολιτικής φθοράς στη Γερμανία
- Βρετανία: Μια υδραυλικός κατόρθωσε να ανατρέψει τα εκλογικά σχέδια του Κιρ Στάρμερ





