Ρούντι: «Το πιο ξεχωριστό μετάλλιο, αφιερωμένο στον πατέρα μου που πέθανε»
Συγκινημένος ο Ρούντι Φερνάντεθ αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με την Ισπανία στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.
Ο Ρούντι Φερνάντεθ σήκωσε το πρώτο του τρόπαιο ως αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, με τον 37χρονο να είναι αρκετά συγκινημένος με την κατάκτηση του τίτλου.
Στις δηλώσεις του, ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε πως ήταν το πιο ξεχωριστό μετάλλιο της καριέρα του, ενώ το αφιέρωσε στον πατέρα του που δεν είναι στη ζωή.
Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Φούντα στις κατηγορίες για ρατσισμό (pic)
Οι δηλώσεις του Ρούντι Φερνάντεθ:
«Αφιερώνω το μετάλλιο στον πατέρα μου. Μου λείπει πολύ, ήταν το στήριγμά μου και ξέρω πως μας βοήθησε από ψηλά. Για μένα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με την απώλεια του πατέρα μου. Θα το απολάμβανε κι εκείνος αν ήταν εδώ.
Αυτό το χρυσό είναι το πιο ξεχωριστό από όλα. Όταν έλεγα πως είμαι πανευτυχής που φτάσαμε στους ‘16’, φανταστείτε τώρα. Το επίτευγμα αυτής της ομάδας είναι μοναδικό και είμαι περήφανος που ήμουν αρχηγός της. Όλοι δουλέψαμε με ταπεινότητα και πολύ σκληρά. Το αξίζαμε».
- Ρέτσος: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε στη Γερμανία για την πρόκριση»
- Με το Μαρούσι για μια θέση στον τελικό ο Ολυμπιακός – O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή
- Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε…»
- Στην ενδέκατη θέση της UEFA παρέμεινε η Ελλάδα
- Πότε είναι η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία
- Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-3: Ο Τζόλης κράτησε ζωντανούς τους Βέλγους για πρόκριση! (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Γουλβς – Άρσεναλ 2-2: Γκέλα στο 90+4′ για τους Κανονιέρηδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-fthdgrl-11855082-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442