Ο Ρούντι Φερνάντεθ σήκωσε το πρώτο του τρόπαιο ως αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, με τον 37χρονο να είναι αρκετά συγκινημένος με την κατάκτηση του τίτλου.
Στις δηλώσεις του, ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε πως ήταν το πιο ξεχωριστό μετάλλιο της καριέρα του, ενώ το αφιέρωσε στον πατέρα του που δεν είναι στη ζωή.
«Αφιερώνω το μετάλλιο στον πατέρα μου. Μου λείπει πολύ, ήταν το στήριγμά μου και ξέρω πως μας βοήθησε από ψηλά. Για μένα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με την απώλεια του πατέρα μου. Θα το απολάμβανε κι εκείνος αν ήταν εδώ.
Αυτό το χρυσό είναι το πιο ξεχωριστό από όλα. Όταν έλεγα πως είμαι πανευτυχής που φτάσαμε στους ‘16’, φανταστείτε τώρα. Το επίτευγμα αυτής της ομάδας είναι μοναδικό και είμαι περήφανος που ήμουν αρχηγός της. Όλοι δουλέψαμε με ταπεινότητα και πολύ σκληρά. Το αξίζαμε».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.