«Οι παίκτες της Σλοβενίας έπιναν μέχρι το ξημέρωμα πριν το ματς με την Πολωνία»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βοσνία, οι Σλοβένοι το… έριξαν έξω μέχρι το ξημέρωμα πριν το ματς με την Πολωνία στα προημιτελικά του Eurobasket 2022!
Η Πολωνία πρόσθεσε το όνομά της στη λίστα των εκπλήξεων του φετινού Eurobasket στο Βερολίνο, αφαιρώντας το «στέμμα» από τη πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς απέκλεισαν με 90-87 την Σλοβενία στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής (pics & vid)
Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση, κυκλοφόρησε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα από τα ΜΜΕ της Βοσνίας σχετικά με τους Σλοβένους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «bhbasket.ba», που επικαλείται πηγές από το Βερολίνο, παραμονή του αγώνα με την Πολωνία, οι παίκτες της Σλοβενίας το… έριξαν έξω μέχρι πρωίας στη γερμανική πρωτεύουσα.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μερικοί παίκτες φέρονται να ήταν μεθυσμένοι και για αυτό δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στον αγώνα με τους Πολωνούς.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442