«Αγαπάμε τον Ρότζερ» έγραψε απλά και δωρικά στο twitter ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για τον Ελβετό βιρτουόζο της ρακέτας, ο οποίος ήταν το βασικό πρότυπό του όταν αυτός πρωτόμπαινε στο κορτ.
Στους τέσσερις μεταξύ τους αγώνες οι δύο τενίστες μοιράστηκαν τις νίκες, μ’ εκείνη του Τσιτσιπά στη Μελβούρνη τον Γενάρη του 2019 να ‘ναι σίγουρα σημαδιακή για τη συνέχεια της καριέρας του.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Χαμός έγινε στην Ιταλία με αφορμή τις φωνές της Λάτσιο που αμφισβητεί το γκολ της Ουντινέζε. Ο αρχιδιαιτητής της Serie A Τζιανλούνα Ρόκι παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή
Σοβαρές αποκαλύψεις για τη διαχείριση των οικονομικών της AFA βάζουν στο στόχαστρο την ηγεσία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, τη στιγμή που η εθνική ομάδα ζει τη χρυσή της εποχή