Τρομερός Ναδάλ, νίκησε για 18η φορά τον Γκασκέ (3-0)
Ο Ράφα Ναδάλ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες του παιχνίδι απέναντι στον Ρισάρ Γκασκέ με 3-0, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο και επικράτησε για 18η φορά του Γάλλου.
Μετά από δύο σχετικά δύσκολες αναμετρήσεις στους πρώτους γύρους, ο Ραφαέλ Ναδάλ, ανέβασε ρυθμό στο US Open και προκρίθηκε στους «16», επικρατώντας με 6-0, 6-1, 7-5 του Γάλλου, Ρισάρ Γκασκέ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε για 18η φορά τον Γκασκέ, στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό επίτευγμα που δείχνει και το πόσο σπουδαίος είναι ο Ράφα.
«Είναι ο καλύτερος αγώνας μου στο τουρνουά, υπήρξαν πολλές βελτιώσεις, ανέβασα το επίπεδο παιχνιδιού μου και αυτό είναι σημαντικό», σχολίασε μετά το ματς ο Ναδάλ.
Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τενίστας θα παίξει στον επόμενο γύρο με τον Αμερικανό, Φράνσις Τιαφόε (Νο 26) που πέρασε σχετικά άνετα το εμπόδιο του Ντιέγκο Σβαρτσμαν.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι αρμόδιοι της Ισπανικής διαιτησίας εξέτασαν 51 φάσεις και παραδέχθηκαν επίσημα 10 διαιτητικά λάθη. Οι Αθλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο στις πιο αδικημένες. Από ένα λάθος κατά Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη Betsson, καθώς επικράτησε με 82-76 στα Λιόσια και παραμένει στην τέταρτη θέση της Stoiximan GBL – Σπουδαία επικράτηση για τη Μύκονο στη Ρόδο, 97-83 τον Κολοσσό
Μπορεί η ΕΠΟ να φρέναρε την ανάρτηση του βίντεο της τηλεκριτικής του Λανουά στο Youtube, όμως δεν καταργείται καθώς οι διαιτητές θα μαθαίνουν τις απόψεις του στις εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις