Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Superleague, ενώ η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της φέτος. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.
Η 3η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώθηκε, με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ να λήγει ισόπαλο (0-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Έτσι, ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3/3, έφτασσε τους 7 βαθμούς, αφήνοντας πλέον μόνο τον Παναθηναϊκό στην κορυφή με 9 βαθμούς.
Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καμάρας» χάρη σε γκολ των Πινέδα και Άμραμπατ και σημείωσε τη δεύτερη φετινή της νίκη, ανεβαίνοντας στην 4η θέση.
Το Σάββατο (3/9), ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 3/3 επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο χάρη στο παρθενικό γκολ του Βέρμπιτς με την πράσινη φανέλα και φιγουράρει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Πεπ Μπιέλ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, έχοντας μία ασίστ κι ένα γκολ απέναντι στον Ιωνικό, συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση με 3-1 της ομάδας του Πειραιά επί των Νικαιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την τρίτη ισοπαλία του σε τρία παιχνίδια στη φετινή Super League 1, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λαμίας, η οποία έχει πια δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Σε συνέντευξή του σε podcast, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε, ανάμεσα σε άλλα- για την περίοδο που σκέφθηκε ακόμη και να σταματήσει το μπάσκετ, ενώ απάντησε και στο αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό.
Η ομοσπονδία σκεφτόταν εδώ και καιρό να βάλει φρένο στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων από τον Λανουά. Tο επόμενο βήμα είναι να σταματήσει τις «ανοιχτές» εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις με τους διαιτητές