Trannos: «Προς το παρόν…» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το τροχαίο
«Ευχαριστώ πολύ για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης»
Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου ο γνωστός τράπερ Trannos έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Μετά τις εξελίξεις που πληροφορούσαν πως είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται προληπτικά, ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση.
- Διαβάστε επίσης: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ο τράπερ Trannos
Η ανάρτηση του Trannos μετά το ατύχημα
«Ευχαριστώ πολύ για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που δέχτηκα. Προς το παρόν αναρρώνω και σε λίγες ημέρες επιστρέφω δυναμικά για τα shows. Να φοράτε ζώνη ίσως σώσει και τη δική σας ζωή» έγραψε ο Trannos.
Νωρίτερα ο ίδιος μόλις βγήκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Όλα καλά. Άλλο είναι το δικό μου ατύχημα άλλο το άλλο. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός. Θέλει προσοχή ποτέ δεν ξέρεις. Όλοι όσοι επιβαίναμε στο αμάξι είμαστε καλά. Λίγο τα πλευρά μου από τη ζώνη, πάντα να φοράμε ζώνη, μέχρι εκεί. Προφανώς και ανησύχησαν οι δικοί μου άνθρωποι» ανέφερε.
- Τράπεζα της Ελλάδας: Ενεργειακές ανατριχίλες στον πληθωρισμό
- Η Betsson γιόρτασε μαζί με τον Ηρακλή την επιστροφή του στη Super League
- Για επτά λόγους ο Λανουά δεν δικαιούται να χαμογελά για τη φετινή διαιτησία
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί με τον Κλεομένη στο αιματηρό επεισόδιο
- Καρδίτσα: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο ανήλικοι για τη δολοφονία του τραγουδιστή
- «Σχέδιο συμφωνίας» με το Ιράν παρουσίασε ο Τραμπ – Ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνει «αλλαγή καθεστώτος»



