Με μία – αναγκαστική – αλλαγή σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Ιωνικό θα παραταχθεί στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός. Αυτή αφορά το κέντρο της άμυνας, με τον Πούγγουρα να παίρνει τη θέση του τραυματία Μάγκνουσον.
Από ‘κει και πέρα ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει κάποια έκπληξη στη σύνθεση και στο σχήμα, με το 4-3-3 να παραμένει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.