Ο Παναθηναϊκόςθα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη 2η αγωνιστική της Super League, έχοντας ορισμένες σημαντικές απουσίες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μάγκνουσον και Σένκεφελντ, καθώς και τον Μπερνάρντ που ακόμα δεν είναι έτοιμος.
Από την αποστολή απουσιάζει επιπλέον ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ, αλλά και ο Σωκράτης Διούδης.
Όσον αφορά τη σημερινή (27/8) προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Σένκεφελντ, Μπερνάρ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.