Η Σαραγόσα θα αποτελέσει τη νέα επαγγελματική «στέγη» του Χάουαρντ Σαντ Ρος, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει την ενίσχυση της με τον Κουβανό γκαρντ.
«Είναι ένας παίκτης που έχει συμμετάσχει σε μεγάλες ομάδες τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Euroleague. Τεχνικά είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις και αυτό θέλαμε για το τελευταίο κομμάτι.
Μπορεί να παίξει 2, 3 ή ακόμα και να βοηθήσει να κατέβει η μπάλα και σε όλες τις θέσεις έχει αμυντική και αθλητική ικανότητα να είναι ένας συμπαγής παίκτης αμυντικά και επιθετικά, αλλά πάνω από όλα έχει την ικανότητα να παίζει με την μπάλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Τόνι Μουέντρα, για τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
Την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ο Σαντ Ρος, είχε μέσο όρο με τη φανέλα του «τριφυλλιού» στη Euroleague 6,9 πόντους, 2,7 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.