Βγήκε από τη φυλακή και… τρελαίνει το νησί Ελληνίδα παίκτρια ριάλιτι
Έχει προκαλέσει... χαμούλη!
Η υπόθεση της προκάλεσε τεράστιο «κρότο» στη χώρα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν ξαφνικά από την τηλεόραση βρέθηκε στον Κορυδαλλό. Εδώ και λίγους μήνες όμως απολαμβάνει την ελευθερία της.
Ο λόγος για την Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία -ελεύθερη πλέον- απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σέριφο, περίπου τρεις μήνες μετά την αποφυλάκισή της.
- Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε τη νέα Ναόμι Κάμπελ – Οι φωτογραφίες της θα σας… ζαλίσουν!
Η εντυπωσιακή ξανθιά έχει ξεκινήσει τη νέα της καθημερινότητα με στήριγμα τους γονείς της, αλλά και τους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον.
Να θυμίσουμε πως το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of Love, βρισκόταν προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς κατηγορούνταν μαζί με τον σύντροφό της για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.
Στις 12/5/2022 με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της, μια μέρα η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα της.
Έκτοτε αποφεύγει τις εξόδους και τα social media, όμως πλέον ήρθε η ώρα να τα αφήσει όλα πίσω της!
Θαυμάστε την…
- LIVE: Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός
- Έβρος: Αγωνία για τους κατοίκους – Τεράστιοι όγκοι νερού από τη Βουλγαρία
- Βανς: «Ελπίζω οι Ιρανοί να πάρουν σοβαρά τις αυριανές διαπραγματεύσεις» – Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά Τεχεράνης
- Αμηχανία στην κυβέρνηση από το κεραυνοβόλημα Σαμαρά
- LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ
- «Κανείς δεν φαντάστηκε ότι η μυρωδιά είναι διαρροή» – Τι λέει ο δικηγόρος του Κ. Τζιωρτζιώτη για την τραγωδία στη Βιολάντα



