Τσιτσιπάς: «Δεν θυμάμαι πόσους τελικούς masters έχω χάσει»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα του από τον Τσόριτς και τόνισε πως έχει χάσει το… μέτρημα από τους χαμένους τελικούς.
Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του με 2-0 από τον Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό του Σινσινάτι.
Ο Ελληνας πρωταθλητής έδωσε συγχαρητήρια στον Κροάτη και τόνισε ότι έχει χάσει το… μέτρημα από τους χαμένους τελικούς.
«Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας, συγχαρητήρια στον Μπόρνα. Συνέχισε να δουλεύεις τόσο σκληρά, έκανες μια φοβερή επιστροφή από τον τραυματισμό σου.
Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters, εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να κερδίσω. Τυχαίνει να παίζω απέναντι σε ρομπότ στους τελικούς. Ευχαριστώ τον διευθυντή της διοργάνωσης για την εξαιρετική φιλοξενία.
Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στο Σινσινάτι είναι μια υπέροχη διοργάνωση. Είναι πολύ φιλόξενα εδώ».
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Ντέρμπι Μακάμπι – Χάποελ στη Euroleague με ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- H «short list» της Γιουβέντους για τερματοφύλακα: Πρώτος στόχος ο Άλισον, εναλλακτική ο Ντε Χέα
- «Παίρνει Λοβέρν η Παρτιζάν» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442