Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Κορμπεράν
Δείτε τις επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (22:00) την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και ο Κάρλος Κορμπεράν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος.
Ο Ισπανός τεχνικός ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά αφού με ελάχιστες προπονήσεις στη διάθεσή του καλείται να καθοδηγήσει τη νέα του ομάδα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Έχοντας να διαχειριστεί μάλιστα και αρκετά προβλήματα αφού εκτός για διάφορους λόγους είναι μεταξύ άλλων οι Σίμε Βρσάλικο, Κώστας Μανωλάς, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ινμπομ Χουάνγκ, Ζοάο Καρβάλιο και Θανάσης Ανδρούτσος.
Έτσι ο Ισπανός παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3 και τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια. Άβιλα, Σωκράτης, Σισέ και Ρέαμπτσουκ θα είναι η τετράδα στην άμυνα, με τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Κούντε στη μεσαία γραμμή και τους Μασούρα, Ζινγκεργνάγκελ και Τικίνιο στην επίθεση.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.