Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταϊβάν: Κόσμος έξω από το αεροδρόμιο της Ταϊπέι περιμένει την Νάνσι Πελόζι

Ταϊβάν: Κόσμος έξω από το αεροδρόμιο της Ταϊπέι περιμένει την Νάνσι Πελόζι

Βίντεο στα social media δείχνει πολίτες της πρωτεύουσας της Ταϊβάν να συρρέουν στις εγκαταστάσεις γύρω από το αεροδρόμιο «Songshan» της Ταϊπέι, περιμένοντας να προσγειωθεί το αεροπλάνο, που πιστεύουν ότι μεταφέρει την Νάνσι Πελόζι.

Κόσμος άρχισε να συρρέει στο αεροδρόμιο της Ταϊπέι στην Ταϊβάν, αναμένοντας την άφιξη της προέδρου της αμερικανικής Βουλής, Νάνσι Πελόζι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ουκρανικού «Nexta» στο Twitter, βίντεο δείχνει πολίτες της πρωτεύουσας της Ταϊβάν να συρρέουν στις εγκαταστάσεις γύρω από το αεροδρόμιο «Songshan» της Ταϊπέι, περιμένοντας να προσγειωθεί το αεροπλάνο, που πιστεύουν ότι μεταφέρει την Νάνσι Πελόζι.

Διαβάστε επίσης: Κίνα – ΗΠΑ: Το Πεκίνο σε επικοινωνία με την Ουάσινγκτον για την πιθανή επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊπέι

Το μυστηριώδες αεροπλάνο που παρακολουθούν 300.000 χρήστες του Διαδικτύου

Την ώρα που το ταξίδι της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν δεν έχει καν επιβεβαιωθεί και οξύνονται οι αμερικανοκινεζικές σχέσεις, ένα αεροπλάνο έχει βρεθεί στο ραντάρ χρηστών του διαδικτύου, που είναι λάτρεις της παρακολούθησης των αεροπορικών πτήσεων.

Πρόκειται για το «SPAR19», αεροσκάφος Boeing C-40C που ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, και στο οποίο θεωρούν ότι μεταβαίνει η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής.

Παραμένει το μυστήριο για το ταξίδι

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αν η Πελόζι βρίσκεται στο αεροπλάνο, που απογειώθηκε από την Κουάλα Λουμπούρ.

Η εφημερίδα Liberty Times της Ταϊβάν είχε αναφέρει νωρίτερα ότι η Πελόζι αναμένεται να φθάσει στις 10:20 μ.μ. τοπική ώρα, με ιδιωτικό αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο Songshan της Ταϊπέι, το οποίο φιλοξενεί και στρατιωτική βάση.

Την πορεία του «SPAR19» παρακολουθούν σχεδόν 300.000 χρήστες, σύμφωνα με το FlightRadar24, με αποτέλεσμα να είναι το αεροσκάφος που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η πτήση SPAR19 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Σουμπάνγκ της Κουάλα Λουμπούρ περίπου στις 15.40, αλλά κατευθύνθηκε ανατολικά προς το νησί Βόρνεο, αντί για βορειοανατολικά προς την Ταϊβάν, εντείνοντας το μυστήριο.

Το FlightRadar24, είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων, που παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για χιλιάδες αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθεί περισσότερες από 180.000 πτήσεις, από 1.200 αεροπορικές εταιρείες, που πετούν σε 4.000 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024