Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Νέα εμετική ανάρτηση για τον Γιώργο Καπουτζίδη - Δεν βάζει μυαλό

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Νέα εμετική ανάρτηση για τον Γιώργο Καπουτζίδη – Δεν βάζει μυαλό

Νέα εμετική ανάρτηση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δεν βάζει μυαλό κι αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο λόγος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία διεκδικεί και με το παραπάνω τα… πέντε λεπτά δημοσιότητας που της δίνουν οι χυδαίες αναρτήσεις της στα Social Media, επιλέγοντας να στοχοποιήσει διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά.

Αυτή τη φορά, μετά και το εμετικό σχόλιο για την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος μιλάει ανοιχτά πια για τη σεξουαλικότητά του -με γνώμονα να βοηθήσει και άλλα άτομα στη θέση του-, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά μόνο εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ευθύνη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που παρά τη διαγραφή της από τους κύκλους της ΝΔ δεν έβαλε μυαλό, χωρίς να έχει διαβάσει τα ακριβή λόγια του σεναριογράφου είδε τον – ομολογουμένως παραφραστικό – τίτλο ενός δημοσιεύματος και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook έγραψε με έξτρα δόση ειρωνείας ότι «θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοί της που έσπευσαν να της πουν «μπράβο» για τις απόψεις της με την ίδια να αναδημοσιεύει τις επαινέσεις τους στο προφίλ της στο Instagram, θεωρώντας προφανώς ότι… έχει πει κάτι πάρα πολύ έξυπνο.

Δείτε την εμετική ανάρτησή της

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024