Ο ΠΑΟΚ, μετράει ώρες για τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν, καθώς αύριο (20/7, 20:00), αντιμετωπίζει τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστά τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στη Σόφια για να βοηθήσουν τον σύλλογο στην προσπάθεια του να προχωρήσει στο Europa Conderence League.
Όπως αναμενόταν, στην αποστολή βρίσκεται και το νέο απόκτημα των «ασπρόμαυρων», Κάλεντ Νάρεϊ. Εκτός έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και ο Λύρατζης λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.
Στο ταξίδι δεν θα είναι ούτε οι τραυματίες Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα , που έκαναν πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που συνεχίζει την αποκατάστασή του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Τα δημοσιεύματα για τον Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ και τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, όμως εμπλέκουν και έναν διαφορετικού είδους ψηλό ως εναλλακτική για τους ερυθρόλευκους