Οσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Ζίνκερναγκελ επέλεξε το 10, ο Βρσάλικο το 2, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά το 47 και ο Άβιλα το 26.
Από εκεί και πέρα, ο Κεϊτά διάλεξε το 17, ενώ σε αλλαγή προχώρησε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με το 40 και τη νέα σεζόν θα φοράει το Νο. 44.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Την ώρα των δηλώσεών του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, ήταν εμφανές και το μέγεθος του χτυπήματος στο μέτωπο του Λορέντσο Πιρόλα. Χαρούμενος για το πρώτο του γκολ και που άκουσε το όνομά του από την εξέδρα, δήλωσε ο Ιταλός.