Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η σύντροφός του αποκάλυψε πώς έχασε 12 κιλά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η σύντροφός του αποκάλυψε πώς έχασε 12 κιλά

Με μία μακροσκελή ανάρτηση η Μαράια μίλησε για την απογοήτευση που ένιωσε, αλλά και την αγάπη που θα πρέπει να δείξουμε στα σώματά μας

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, αποκάλυψε με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media πώς κατάφερε να μειώσει το βάρος της.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram δείχνοντας το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και φανέρωσε πως ο στόχος της ήταν να χάσει 12 κιλά.

«Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό σχετικά με αυτή την ανάρτηση, δύο μήνες για την ακρίβεια. Την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησα με στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη. Δεσμεύτηκα για αυτόν τον στόχο».

«Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω»

Στη συνέχεια η Μαράια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ένιωσε απογοήτευση όταν είδε πως το νούμερο στην ζυγαριά δεν… κατέβαινε!

«Γυμνάζομαι 5-6 ημέρες την εβδομάδα, διατηρούσα μια υγιεινή διατροφή και έπινα αποκλειστικά νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν! Απογοητεύτηκα, μπερδεύτηκα και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα τώρα μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά γύρω στα μέσα Μαΐου, έβλεπα τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά η κλίμακα δεν κουνιόταν! Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μου έλεγε ότι η ζυγαριά έλεγε ψέματα και το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω».

Τελικά η Μαράια συνειδητοποίησε πως εκείνο που έχει σημασία είναι να αγαπάμε το σώμα μας.

«Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω! Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τα καταφέρνω χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους να με κρατούν υπόλογη και να με πιέζουν, οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων».

«Μπορεί να μην είμαι ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα! Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό! Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το «σώμα της μαμάς» μου», καταλήγει η ανάρτηση – κατάθεση ψυχής της συντρόφου του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024