Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
weather-icon 21o
Δίαιτα ή άσκηση για να χάσουμε βάρος;

Δίαιτα ή άσκηση για να χάσουμε βάρος;

Γιατί όμως ενώ κάνουμε δίαιτα και γυμναστική, δεν χάνουμε κιλά;

Ένα από τα βασικά ερωτήματα όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει μία προσπάθεια για να χάσει βάρος είναι αν πρέπει να το κάνει μόνο με δίαιτα ή να το συνδυάσει και με γυμναστική

Καλεσμένη στο «Όλα για τη ζωή μας» ήταν η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, η οποία αναφέρθηκε στο βάρος που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Γυμναστική κάνω έτσι κι αλλιώς. Η γυμνάστριά μου μού είπε πως αν θέλεις να δεις μία διαφορά θα πρέπει να μειώσεις τις μερίδες σου. Το λάθος που έκανα παλιά ήταν να τρώω αργά το βράδυ μία τεράστια σαλάτα, ωραία, υγιεινά και νόστιμα, αλλά η ώρα αυτή δεν είναι η κατάλληλη», είπε η τραγουδίστρια.

Ο αθλητικός διαιτολόγος Δημήτρης Αθανασιάδης υπογράμμισε πως είναι πιο εύκολο να περιορίσει κανείς το φαγητό του σε ένα βαθμό από το κάνει πολύ άσκηση. Ωστόσο τόνισε πως μία αυστηρή δίαιτα μπορεί να οδηγήσει σε θρεπτικές ανισορροπίες και δημιουργεί στρες στον οργανισμό.

Γιατί όμως ενώ κάνουμε δίαιτα και γυμναστική, δεν χάνουμε κιλά; «Μπορεί να φταίει το είδος της άσκησης», απάντησε ο διαιτολόγος.

Sports in

Γιατί τα μέτρα δεν επεκτάθηκαν σε μπάσκετ και βόλεϊ – Η εξήγηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου

Ο Παύλος Μαρινάκης εξήγησε γιατί τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας δεν επεκτάθηκαν σε μπάσκετ και βόλεϊ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023