Χωρίς την παρουσία της Χρύσας Αναγνωστοπούλου θα διεξαχθεί ο τελικός στο αγώνισμα της δισκοβολίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Η Ελληνίδα αθλήτρια, δεν κατάφερε να ρίξει πάνω από τα 62 μέτρα, προκειμένου να μπει στον μεγάλο τελικό της δισκοβολίας γυναικών.
Η πρώτη βολή της Αναγνωστοπούλου ήταν στα 58,15μ. ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή της, αφού οι δύο επόμενες ήταν στα 56,04μ. και 57.61μ.
Η Αναγνωστοπούλου κατέλαβε τη 10η θέση στα προκριματικά και αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικού του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.