Ο αντικαταστάτης του Μέρτενς βρέθηκε αφού πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου βρίσκεται η Νάπολι, όπως αναφέρει σημερινό (17/07) ρεπορτάζ από την Ιταλία.
Κι αυτό γιατί οι «παρτενοπέι» έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό εξτρέμ της Ουντινέζε για συμβόλαιο με τον παίκτη τετραετούς διάρκειας και ετήσιες απολαβές 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Ενώ παράλληλα η Νάπολι έχει προσφέρει στις «ζέβρες» 15 εκατομμύρια μετρητά συν μπόνους προκειμένου να τις πείσουν να πουν το «ναι» στην παραχώρηση του Ντεουλοφέου.
Ο 28χρονος άσος έκανε πέρυσι 37 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουντινέζε, πετυχαίνοντας και 14 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.
Σέντρα στους προημιτελικούς του Champions League το βράδυ της Μ. Τρίτης (7/4), με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ.