Τον ίδιο Κούτσια που χάρη στο δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ νίκησε πριν από λίγο τη Σταντάρ Λιέγης (1-0) στο τελευταίο φιλικό του Δικεφάλου στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.
Ο Έλληνας επιθετικός δεν… κρύφτηκε. Τουναντίον. Φώναξε παρών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για έναν φορ. Δηλαδή βρίσκοντας δίχτυα. Αυτή την ευκαιρία έψαχνε ο 18χρονος άσος. Και μόλις του δόθηκε την άρπαξε, παρότι ήταν με μια μόλις προπόνηση στα πόδια του.
Και με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Κούτσιας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Δώσε μου μια… πραγματική ευκαιρία», είπε ο πιτσιρικάς στον Ρουμάνο εν όψει των διπλών αναμετρήσεων με Λέφσκι για το Conference League. Όχι όμως με λόγια όπως κάνουν πολλοί. Αλλά με πράξεις.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τη διάταξη 4-2-3-1, με τον Κοτάρσκι να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη, Κάργα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια στην τετράδα της άμυνας και τους Αουγκούστο και Σβαμπ στα χαφ. Οι Α. Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα αποτέλεσαν την τριάδα μεσοεπιθετικά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Κούτσιας.
Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ρυθμός δεν ήταν καλός και καμία από τις δύο ομάδες δεν γινόταν επικίνδυνη. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20ο λεπτό, όταν ο Μποντ απείλησε με μια κοντινή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Έπειτα από 5 λεπτά οι Βέλγοι είχαν μια τεράστια ευκαιρία, με τον Μπαλικίσα να αστοχεί σε κενή εστία.
Στο 36ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία άνοιξαν το σκορ. Ο Κούτσιας πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Μποντάρ και με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 45′ οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να έχουν διπλασιάσει τα τέρματα τους, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε όχι στον Αουγκούστο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε πολύ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πίεζε ψηλά, αλλά δεν κατάφερε να βρει δεύτερο τέρμα και τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Κούτσια.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.