Λίγες ώρες αργότερα, η Βασίλισσα ήρθε για να επιβεβαιώσει την Marca και να ανακοινώσει το διαζύγιο με τον 54χρονο Ισπανό προπονητή! Με επίσημη ανακοίνωση, η Ρεάλ γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον «θρυλικό» τεχνικό, ο οποίος είχε τα «κλειδιά» του πάγκου της Βασίλισσας για έντεκα ολόκληρα χρόνια.
Όπως αναφέρει η ομάδα της Μαδρίτης, η απόφαση πάρθηκε για ιατρικούς λόγους, εξαιτίας του εμφράγματος που υπέστη πριν από μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, η Ρεάλ τονίζει πως παρότι η απόφαση αυτή μπορεί να δυσαρέστησε τον Βάσκο, ο σύλλογος κοιτάει πρώτα την υγεία του έμπειρου προπονητή και έπειτα όλα τα υπόλοιπα…
Από την άλλη, ο κόσμος της Ρεάλ δείχνει να μη συμφωνεί με τη συγκεκριμένη απόφαση, με τους Μαδριλένους να έχουν προκαλέσει «χαμό» στα social media. «Το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να τον ευχαριστήσετε για όσα έδωσε αυτά τα χρόνια», αναφέρει ένας φίλαθλος της Βασίλισσας.
«Ο σύλλογος ανησυχεί περισσότερο για την υγεία του Πάμπλο Λάσο από ό,τι ο ίδιος ο Λάσο και η οικογένειά του. Επιχειρήματα που ακούγονται σαν δικαιολογίες και κρύβουν άλλους λόγους», τονίζει ένας άλλος Μαδριλένος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Στη Ρεάλ ο Λάσο παρέμεινε συνολικά για 11 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, ο 54χρονος κατέκτησε με τη Βασίλισσα 21 τίτλους (6 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα, 6 super cup Ισπανίας, 2 Euroleague, 1 Διηπειρωτικό).
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι εκτός έδρας (18:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια είναι τα δεδομένα με τη γρίπη Α.