Νοκ άουτ ο Βεζένκοφ λόγω τραυματισμού
Άτυχος στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος τέθηκε εκτός για την Βουλγαρία με πρόβλημα στον μηρό εν όψει του «τελικού» με την Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Τις υπηρεσίες του Σάσα Βεζένκοφ θα στερηθεί η Εθνική Βουλγαρίας στον «τελικό» με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον μηρό και έτσι δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του. Η Βουλγαρία θέλει μόνο νίκη με σκοπό να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης.
Διαβάστε επίσης: Η μυστική προπόνηση του Ντόρσεϊ με τους Μάβερικς
Εκτός επίσης για τους Βούλγαρους θα είναι και ο Στάνιμιρ Μαρίνοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς.
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442