Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Ζοάν Σάστρε τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες και θα χρειαστεί περισσότερη βελτίωση στη συνέχεια.
«Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα, ο προπονητής πάντα λέει να πάμε βήμα-βήμα, αυτό είναι το πιο σημαντικό, το να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.
Πάντα τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας είναι δύσκολα. Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις την κυριαρχία και στα 90 λεπτά. Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο ενόψει της συνέχεια».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.