Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την πρόσληψη του Όντεντ Κάτας στην τεχνική της ηγεσία, αλλά και του Ντέιβιντ Μπλατ σε θέση συμβούλου, έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.
Οι Ισραηλινοί μπορεί να έχασαν τον Σκότι Γουίλμπεκιν και τον Άντε Ζίζιτς όμως έχουν κινηθεί πολύ δυναμικά και έχουν κλείσει τους Νταρούν Χίλιαρντ, Όστιν Χόλινς, Λορέντζο Μπράουν, Άλεξ Πόιθρες και Μπόνζι Κόλσον, δημιουργώντας ένα πάρα πολύ καλό σύνολο.
Η «ομάδα του λαού» όμως δεν σταματά εκεί, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τζος Νίμπο, που την περσινή σεζόν ήταν στη Ζάλγκιρις Κάουνας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Λιθουανούς.
Η Μακάμπι αναμένεται να του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με τη δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν και είναι έτοιμη να προσθέσει ένα εξαιρετικό «γρανάζι» στη μηχανή της.
Josh Nebo is close to reach a 1+1 year deal with Maccabi Tel Aviv. Per source.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η πορτογαλική ομάδα δεν έχει γνωρίσει ήττα σε 25 παιχνίδια της λίγκας αλλά βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας και οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι ελάχιστες