Mad VMA: Ο λόγος που SNIK και Light δεν αποχώρησαν μετά τον καυγά
Η στάση των διοργανωτών και οι αντιδράσεις των τράπερ. Τι συνέβη μετά το πρωτοφανές περιστατικό που αμαύρωσε τα βραβεία;
Την κατακραυγή του κοινού προκάλεσαν οι εικόνες ντροπής από τη βραδιά των φετινών Mad Video Music Awards, με τον SNIK και τον Light να παίζουν ξύλο κάτω από τη σκηνή και να μετατρέπουν το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Dο σε ρινγκ.
Τόσο οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι της σόουμπιζ όσο και ο απλός κόσμος εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση τους σε όσα έγιναν και στράφηκαν κατά της τραπ μουσικής.
- Διαβάστε επίσης: Το βαρέλι δεν έχει πάτο – Light και Snik κοκορεύονται για το ποιος έριξε περισσότερο ξύλο
Αρκετοί ήταν και αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί μετά το περιστατικό οι διοργανωτές δεν τους έδιωξαν.
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (24/6) για ποιον λόγο δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
«Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Είπα να μην το πω αλλά… Έγινε προσπάθεια από τους διοργανωτές, τους φώναξαν και τους δύο αλλά και τους ανθρώπους που ήταν μαζί τους και τους είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν. Δεν αποχώρησαν. Εγώ χθες δεν το είχα σαν ρεπορτάζ» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα
- Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και οργή για τη Marvel – Τα τρέιλερ των εκατομμυρίων που νίκησαν στο Super Bowl
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άναυδος ο Τζόκοβιτς με το ακροβατικό του Μαλίνιν στο καλλιτεχνικό πατινάζ (vid)
- Στα γαλανόλευκα ο εμβληματικός πίδακας Jet d’Eau – Η Γενεύη τιμά την ελληνική γλώσσα
- Κάθριν Ο’Χάρα: Από τι πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός του Μόνος Στο Σπίτι – Ιατρικό πόρισμα
- Αταλάντα – Κρεμονέζε 2-1: Παραμένει σε «τροχιά» Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο


