MAD VMA: Light και Snik κοκορεύονται για το ποιος έριξε περισσότερο ξύλο
Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους κατέστρεψαν μια πολύ όμορφη γιορτή δεν δείχνουν να βάζουν μυαλό...
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του Light με τον Snik μετά το χάος που προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των MAD VMA.
Μετά το βίντεο του Snik, o Light ήθελε να δώσει εκ νέου την δική του απάντηση μέσω Instagram, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλο.
Συγκεκριμένα, ο Snik στην δική του πρώτη ανάρτηση τόνισε ότι όποιος σηκώνει χέρι, θα κόβεται και ότι δεν ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά.
O Light βέβαια στο νέο βίντεο – απάντηση που έδωσε αναφέρει πως ο Snik ήταν εκείνος που προκάλεσε πρώτος και εκείνος μετά από αυτό έχασε τον έλεγχο!
Μάλιστα… κοκορεύεται ότι εκείνος είναι που έδερνε τον Snik και όχι το αντίθετο, δείχνοντας πως το βαρέλι δεν έχει πάτο…
Η απάντηση του Light στον Snik
«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν..
Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Light.
Στη συνέχεια, ο νεαρός τράπερ μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του αναφέρεται σε όλες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα λέγοντας πως διαστρέβλωσαν την αλήθεια αφού υποστήριξαν πως ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά ενώ αυτό που συνέβη ήταν το αντίθετο και επισημαίνει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση.

- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)
![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)



















![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442