Στην Αυστρία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν ο Αρης, ο οποίος αναμένεται να δώσει τρία φιλικά, πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα και το πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Conference League.
Οι Θεσσαλονικείς θα αναχωρήσουν για την Αυστρία την ερχόμενη Τρίτη (28/6) και την Παρασκευή (1/7) θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό με αντίπαλο το Αμβούργο. Τρεις ημέρες αργότερα οι Κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την Γάνδη (4/7). Στις 7 Ιουλίου θα κοντραριστούν με τον Άρη Λεμεσού και την επόμενη θα επιστρέψουν στη βάση τους.
Το διάστημα από την επιστροφή στην Ελλάδα και το πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ (21/7), ο Αρης θα δώσει ένα ακόμα φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο θα είναι και η πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων με την ομάδα από τη Λευκορωσία για το Conference League. Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, η UEFA άναψε το πράσινο φως προκειμένου και να τα δύο παιχνίδια με την Γκόμελ να διεξαχθούν στην Ελλάδα.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.