Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος και περιμένει πλέον τον αντίπαλό του.
Παναθηναϊκός ή Λάρισα θα συναντήσουν στο τέλος της διαδρομής τους «ερυθρολεύκους», με τον Χασάν Μάρτιν να είναι ξεκάθαρος. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για το… στέμμα του πρωταθλητή κόντρα στους «πρασίνους».
Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο πολύ πιθανό συναπάντημα με την ομάδα του Βόβορα και στάθηκε στο πάθος και την ενέργεια που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες.
Παράλληλα, ο Χασάν Μάρτιν έβγαλε το… καπέλο στον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπογραμμίζοντας πως είναι ο βασικός λόγος της «ερυθρόλευκης» επιτυχίας.
Για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Προφανώς και είμαστε το φαβορί, είναι διαφορετικό από την Euroleague και o Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Το κοινό μας θα είναι και πάλι τρελό, πρέπει να το διαχειριστούμε και να είμαστε σοβαροί. Είμαστε το φαβορί, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε.
Δεν είναι θέμα τακτικής οι τελικοί, αλλά είναι πάθος και ενέργεια. Δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Πρέπει να παίζεις με φλόγα. Έτσι πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι».
Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα:«Είναι πολύ καλός, κρατάει τον λόγο του, χωρίς να υπολογίζει άλλες φωνές. Είναι βασικός λόγος για την επιτυχία μας».
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…