Το πρωτοφανές περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε όταν το κορίτσι άρπαξε το σάντουιτς και άρχισε να τρέχει, κάτι που, όπως είπε η ίδια, στους αστυνομικούς, έκανε στο πλαίσιο ενός challenge με συνομήλικές της.
Ανάλογα περιστατικά θα πουν οι καταστηματάρχες δεν είναι πρωτοφανή.
Η απόπειρα της ανήλικης να αρπάξει το σάντουιτς από ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης είχε άδοξο τέλος, καθώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κυνήγησε το μικρό κορίτσι και το ξυλοκόπησε.
Άλλη όμως εκδοχή δίνει η πλευρά του καντινιέρη, αν και οι αρχικές πληροφορίες λένε πως ο άνδρας τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της.
Η πλευρά του λέει πως η μικρή σκόνταψε.
«Έπεσε, δεν χτυπήθηκε. Έκλεψε δύο σάντουιτς και το κάνουν αυτό επανειλημμένα, είναι μόδα. Τέλος πάντων τα κυνήγησαν τα παιδιά και έπεσε αυτό», λέει ο πατέρας του ψητοπώλη.
Από την πλευρά του, ο 37χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου δήλωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού πως δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, καθώς δε θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.
Οι γονείς της ανήλικης από την άλλη κατέθεσαν μήνυση για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.