Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 19:00, το απόγευμα της Κυριακής, καθώς αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες έπεσε σε γκρεμό μετά το χωριό Καλεσμένο στην Ευρυτανία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvstar.gr, ο 72χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες, ακολούθως να αναποδογυρίσει και στη συνέχεια να πέσει στον γκρεμό.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να ανασύρουν νεκρό τον οδηγό του οχήματος.
Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καρπενησίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας