Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελασσόνα: Αντί για γάμο & βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία του 10 μηνών παιδιού τους

Ελασσόνα: Αντί για γάμο & βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία του 10 μηνών παιδιού τους

Αδιανόητη τραγωδία...

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία οικογένεια. Μητέρα πήγαινε στο πατρικό της για να κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου της αλλά και της βάπτισης του 10 μηνών παιδιού της.

Οδηγώντας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και προσέκρουσε σε δέντρο. Η μητέρα σώθηκε όμως βίωσε τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσει άνθρωπος – πέθανε το μωρό της.

Μία ολόκληρη κοινωνία βυθισμένη στο πένθος. Ένα αγαπημένο ζευγάρι που η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του μετατράπηκε σε τραγωδία μέσα σε δευτερόλεπτα. Ένας γάμος και μια βάφτιση που τη θέση τους πήρε μια κηδεία. Ο θρήνος για τον χαμό ενός βρέφους μόλις 10 μηνών.

Η τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο. Η 38χρονη μητέρα πήγαινε στο πατρικό της για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου της και της βάφτισης του μωρού της. Στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας-Κεφαλόβρυσου όμως καραδοκούσε ο θάνατος. Η μητέρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο.

Ο θάνατος του μωρού ήταν ακαριαίος. Το βρέφος βρισκόταν σε ειδικό καθισματάκι για παιδιά, που ήταν όμως τοποθετημένο στη θέση του συνοδηγού.

«Πήγαιναν στην Ελασσόνα γιατί είχαν τραπέζι, θα έτρωγαν πριν το γάμο τους. Αύριο θα το βάπτιζαν, Κωσταντίνο θα το έλεγαν κιόλας… Είναι δύσκολες ώρες πιστέψτε μας. Το παιδί απλά ανέπνεε εκείνη την ώρα ακόμη, το μωράκι κοιμόταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής», δήλωσε η θεία του βρέφους.

Μετά την πρόσκρουση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγοράκι στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του χωριού με ένα λουλούδι αποχαιρέτησαν το μικρό αγγελούδι, στο σημείο που έχασε τη ζωή του.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024