ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Τα καλύτερα είναι μπροστά μας
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έφτιαξε ένα βίντεο με στιγμές του σέρβου προπονητή από τη φετινή σεζόν
Ο Παναθηναϊκός, λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση της εξόδου του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, το προσεχές Σάββατο, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για ακόμα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Το τριφύλλι και ο σέρβος τεχνικός, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να βγάλει τους Πράσινους στην Ευρώπη ύστερα από πέντε χρόνια, θα συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια, με στόχο να πετύχουν ακόμα περισσότερα μαζί.
Με αφορμή το γεγονός αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτιαξε ένα ωραίο βίντεο με στιγμές του σέρβου τεχνικού μέσα από την τρέχουσα σεζόν.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'